Ztížení společenského uplatnění. Víte, jak se počítá „ztráta vyhlídek na lepší budoucnost“?

Ztížení společenského uplatnění. Víte, jak se počítá „ztráta vyhlídek na lepší budoucnost“?

Dnes bych Vás rád upozornil na článek s nelehkou a důležitou problematikou, kterou je získání finanční kompenzace za takzvané ztížení společenského uplatnění. Tento nárok může vzniknout poškozeným, kteří utrpěli zranění s trvalými zdravotními následky například při dopravní nehodě nebo v důsledku pracovního úrazu. Nepleťte si tento nárok, který je  třeba vznést s trvalými následky, které Vám pojišťovna vyčíslí dle znalce pojišťovny. Společenské uplatnění Vám vyčíslovat nebude až v případě, že si právně požádáte.

 

Stojí za to si odkaz přečíst, pak pochopíte.

Zde je odkaz: https://www.poradnaposkozeneho.cz/novinky/ztizeni-spolecenskeho-uplatneni-vite-jak-se-pocita-ztrata-vyhlidek-na-lepsi-budoucnost?ver=2&utm_source=AirTable+Poradci&utm_campaign=371d66a0ea-EMAIL_CAMPAIGN_2018_09_21_08_52_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_627f77f860-371d66a0ea-146501633

 

Jak z textu vyplývá, při uplatňování tohoto nároku je důležité se obrátit na specializované znalce a nechat si vypracovat odborný posudek. Pokud jste se Vy nebo Vaši blízcí dostali do této situace, neváhejte se na mě obrátit, zprostředkuji Vám pomoc profesionálů, kteří se postarají o vše potřebné a získají pro Vás maximální možné odškodnění. Není nač čekat, je lepší mít tuto možnost ošetřenou než se něco přihodí, je to podstatně levnější.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Pět užitečných tipů pro vaši peněženku

zpracováním osobních údajů