Co vám pojišťovny neřeknou

Co vám pojišťovny neřeknou

Bodové ohodnocení bolestného v roce 2022

Připravili jsme si pro Vás článek o bolestném a jeho bodovém ohodnocení. Dozvíte se v něm, jaká je aktuální hodnota jednoho bodu bolestného a připomeneme si také způsob výpočtu tohoto nároku v případě dopravní nehody a pracovního úrazu.

Celý aktuální příspěvek si přečtete na níže uvedené webové stránce:

https://www.poradnaposkozeneho.cz/novinky/bodove-ohodnoceni-bolestneho-v-roce-2022-dopravni-nehody-a-pracovni-urazy?utm_source=AirTable+Poradci&utm_campaign=57c560797f-EMAIL_CAMPAIGN_2018_09_21_08_52_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_627f77f860-57c560797f-146455861 

Proč je důležité si tento článek přečíst? V předešlém článku pojednávajícím o společenském uplatnění jsem upozornil na možnost zahrnutí ztížení společenského uplatnění do plnění pojišťovny v případě pojistné události. Částka, která byla poškozenému v uvedeném případě vyplacena ze strany pojišťovny, se pohybovala v řádu miliónů korun. Informace o možnosti vznést tento nárok, jak jsem ovšem tehdy již neuvedl, nenajdete v pojistné smlouvě, nárok je zakotven přímo v zákoně, a pokud jej chcete uplatnit, musíte si o něj požádat. O této možnosti ví však jen malé procento pojištěnců.

Velmi podobně jako u společenského uplatnění je na tom nárok na uplatnění bolestného při úrazu, kterému se věnuje dnešní článek. Proto je důležité si přečíst zcela jistě zajímavé informace, na které Vás přesměruje odkaz výše, kde je vše společností EUCS objasněno. V textu naleznete také argumenty, proč se při uplatňování bolestného a jiných nároků raději obrátit přímo na odborníky.

Jelikož jsme chtěli, aby i naši klienti obdrželi maximum při plnění z jakékoliv pojistné smlouvy, tak jsme se se společností EUCS nakonec spojili i my. Jinak řečeno spojili jsme s touto společností proto, abychom nabídli našim klientům možnost tohoto velmi důležitého servisu využít. Společnost EUCS je tým složený z právníků, odborných lékařů a zkušených likvidátorů pojistných událostí. Ti zastupují klienta od počátku pojistné události a jsou tak protiváhou pojišťovně při likvidaci pojistných událostí. Plnění ze strany pojišťovny jejich prostřednictvím je tak mnohdy podstatně vyšší, nežli bez jejich pomoci, protože EUCS dokáže uplatnit i výše uvedené nároky ze společenského uplatnění, bolestného a další nároky vyplývající z pojistné smlouvy a ze zákona vztahující se k dané situaci či danému pojistnému produktu, o nichž klienti často neví. Abychom se společností mohli navázat spolupráci, absolvovali jsme několikatýdenní certifikační kurz a nadále se účastníme v rámci vzdělávacího programu EUCS následných kurzů, školení a seminářů.                                                                                                                                                                           

Záleží nám na spokojenosti našich klientů, tedy i na tom, aby obdrželi ze svých pojistných smluv při plnění z pojistných událostí maximum. Pokud Vás tato možnost zaujala, neváhejte se na náš tým obrátit.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Pět užitečných tipů pro vaši peněženku

zpracováním osobních údajů