Výhoda portfolia

Výhoda portfolia

I přes propady akciového trhu na začátku roku 2016 a na konci roku 2018 lze pozorovat na grafu, že akciovým fondům se vedlo nejlépe.

Konzervativní dluhopisový trh nezaznamenal tak výrazné propady, ale pozvolné klesání výkonnosti.Na své původní hodnoty se vrací podstatně pomaleji. Rovněž zlato v grafickém vyjádření zaznamenalo určité propady a  dnes je na tom o něco lépe než před 5-ti lety.

Dluhopisy i zlato nám balancují větší volatilitu akciového trhu, proto je dobré tyto aktiva mít zastoupeny v konzervativním portfoliu. Pro své klienty používáme v invest .společnosti VHI s.r.o. speciálně sestavené portfolia jak pro konzervativní klienty, tak pro vyvážené a dynamické klienty v oblasti investic.

Portfolia jsou většinou sestavena ze 7 tříd aktiv abychom dosáhli vyváženosti portfolia .Pro vaši představu konzervativní portfolio sledované od roku 1970 má průměrný výnos 9,25%. Je třeba říci, že používáme ty nejlepší fondy z celého světa ohodnocené společností Morningstar. Rovněž graf zde uvedený je z této společnosti .Abychom dosáhli na vybrané fondy do portfolií spolupracujeme s mezinárodní platformou Moventum se sídlem Lucembursku./obchodník s cennými papíry/

Zajímalo by Vás, jak pracovat efektivně dlouhodobě s Vašimi penězi ?

Pokud budete mít zájem řešit své finance  se mnou dejte mi vědět.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Pět užitečných tipů pro vaši peněženku

zpracováním osobních údajů