Finanční plán a co od něj můžete očekávat

Finanční plán a co od něj můžete očekávat

Co děláte dobře a kde přicházíte o peníze !

Pokud jste v minulosti svá finanční řešení sestavovali tak trochu „ bez ladu a skladu „ a především na základě doporučení „ agentů „jednotlivých finančních institucí a třeba jen pod vlivem působivé reklamy, zjistíte velmi často, že ne vše jste v minulosti udělali správně a vlivem svých chyb jste často i přišli o peníze.

Co zlepšit, aniž by to stálo něco navíc !

Zlepšení nemusí mnohdy znamenat dražší řešení. Právě naopak. Lepší kombinací produktů vhodných právě pro Vás můžete často výrazně ušetřit.

Jak ušetřit i při naplnění velkých vzdálených cílů !

Čím dříve se začnete připravovat i na velké a dosud vzdálené cíle, tím více se na dosažení cílů mohou podílet i výnosy z Vašich peněz. Pro financování doživotní renty Vám tak může stačit ukládání 1/3 potřebných prostředků a o zbytek se již postarají výnosy z ušetřených peněz. Pokud ovšem skutečně začnete včas.

Co udělat pro to, abyste na své cíle a představy skutečně dosáhli !

Chcete zajistit rodinu pro případ nepředvídaných událostí. Poskytnout dětem kvalitní vzdělání a pořídit si dům. Chcete také dosáhnout slušné úrovně doživotní renty v okamžiku, kdy přestanete pracovat. Peníze máte ale jen jedny ! Finanční plán Vám je pomůže vhodně alokovat s respektováním všech výše zmíněných cílů. Tak zjistíte, jak vysoká je reálná pravděpodobnost dosažení Vašich cílů a co změnit, aby výsledek byl lepší.

Přemýšlení o svých finančních řešeních vždy začínejte alespoň s hrubým nástinem finančního plánu před sebou. Tak se s největší pravděpodobností vyhnete ztrátám a omylům, které jsou jinak takřka nevyhnutelné.

Těm z Vás, kteří mají zájem poznat výhody i omezení svých finančních řešení rád pomohu.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Pět užitečných tipů pro vaši peněženku

zpracováním osobních údajů